Коледна кутия с козметика {BlogMas - Ден 7}


Дойде и седмият ден, а идеите за Блогмас започват да нарастват, въпреки, че вече имам планувани 25 поста, вероятно някои ще се променят, но това не важно сега, тъй като на днешния ден ще разгледаме съдържанието на Bellebox за Декември. Това е абонаментна кутия с козметика и козметични аксесоари, като всеки месец тя съдържа около пет неща, продукти от бялата и декоративна козметика, а често и по някой аксесоар за глезотия и разкош.
Всъщност съм абонирана за тази кутия от както съществува и с всеки следващ месец дизайнът на самата кутия става все по-разкошен, а благодарение на моментът на изненада се запознах с много различни продукти, някои от които не се откриват на българския пазар, но пък се превърнаха в любимци. 
Показвам Коледната кутия от едната й страна, като в края на поста има снимка и на задната. Смятам да си а запазя, защото въпреки бонбонения си цвят е страхотна и за декорация под елхата.
 


Вътрешността й също е много красива с тези малки елементи, като дребни бисквити и сладки, които допринасят за коледното настроение.
Първото, което вадя от кутията е този  дълбоко хидратиращият веган лосион за тяло на Kueshi naturals , съдържащ масла от сладък бадем, морков, слънчоглед, шеа и още много страхотни съставки, които носят още с отварянето на тубичката страхотен аромат, подозирам и дълготраен върху кожата. Подходящ е за всеки тип кожа и е веган, като ще добавя, че всичките продукти са веган и от почти стопроцентови естествени съставки.

Втори е обогатеният с хиалуронова киселина, масло от шеа и органично какаово масло веган околоочен крем на Voila beaute , който изглажда фините линии, ограничава появата на черни кръгове, подпухналост и цялостен уморен вид, озарява и хидратира деликатната кожа около очите, правейки я още по-деликатна и мека. Много нежна и лека формула е, ползвала съм и преди този околоочен крем и го харесвам.  Офталмологично и дерматологично тестван и също веган.

Третата опаковка ми е любима, не само като продукт, но и като визия на опаковката - с тези цветове на смокиня създава една закачка за нахлуващата зима и очакваната пролет.
Подходящият за всяка кожа измивен гел за лице на Elfeya cosmetics , чиято 100% натурална формула премахва както замърсяванията и излишния себум, така и всички следи от грим, дори водоустойчив, а това е много важен факт, след като голяма част от новите спирали и очни линии са водоустойчиви.
Подходящ е за ежедневна употреба, за всеки тип кожа и е с напълно естествен състав, без консерванти.


Някоя и друга четка за грим абсолютно никога не е излишна, а мен даже ме радва, въпреки огромната колекция от четки за...всичко. Тази отделно е с много красив празничен дизайн на дръжката, мека и удобна.
Луксознaта, хипоалергеннa и антибактериалнa, веган и cruelty-free четка за грим на Nirebeauty , чиито ексклузивни бели косъмчета LuxeBlend™ умело имитират естествени животински влакна, което и придава тази мекота. Това е втората четка на тази марка, която имам, като другата ползвам за пудра или руж.
На дъното на кутията е Cruelty-free палитрата на Pixi beauty , предлагаща комбинация от четири супер дълготрайни и практични нюанса, които могат да се използват едновременно като руж, хайлайтър и сенки за очи. Много красива кутийка и голямо огледало, изключително удобна за пътуване с универсалните си цветове, които определено няма да изневерят в никоя ситуация или повод. Текстурата е мека и кремообразна, обогатена с керамид, Витамин Е, зелен чай и растителни екстракти, за да не изсушава кожата. И това е именно вторият ми най-любим продукт в кутията от Декември.

Напълно доволна съм от кутията, дори повече от доволна, не само заради съдържанието й, което е много добре избрано и съчетано, но и заради самата визия на кутията, а сега от тази снимка забелязвам, че самите продукти цветово си отиват на бонбонената къщичка.



И седми ден от двата чаени календара.

 

Коментари

translate

Популярни публикации от този блог

Якудза - Японската мафия

Акашовите записи - форум мнения

За Любовта... / есе /