Creator


                      Просто Creator. 
             Създател на този малък блог, който от самото си начало носи името My_Life и макар през годините темата на публикуване в него да се  е променяла многократно, да са преобладавали различни вълни на интереси и с всяка нова идея да е идвал и нов стил на самия блог, то днес мисля, че вече е това, което винаги е трябвало да бъде...

             Казвам се Екатерина (с инициали Е.Е.С), но всеки има право да избере и кратка версия на името ми или да използва това, което аз ползвам от известно време като никнейм и официално наименование - Катри Меи Лайдет (Katri Mei Lightdeth) , известно на мнозина от онлайн пространството. 
Но това не е от значение, а блогът, блогът. (!)

             Създадох My_Life за да пиша за своите интереси, които всъщност започнаха да се зараждат със страстта ми да пиша. А пиша почти всичко - разкази, критика, анализи, резюмета, антонации, уводи, да разисквам философски теми...става ясно предполагам - беше нещо като онлайн дневник. 
Обаче тогава, именно тогава, когато се зароди идеята ми и когато за първи път стъпих в средите на блог пространството, а именно около 2006 и 2007 година, пишех единствено в един специален вид форуми, известни все още в масовите среди като Форумни РП игри, в които пиша и до ден-днешен, разбира се, но това си ми е останала някаква...детска страст, влечение, хоби и разнообразие, за когато имам време. И муза..              Постепенно обаче, записвайки филология  и отдавайки се на книгите, започнах наистина да пиша всичко...и да чета всичко. 
Всичко!
 И много произведения от различни автори ми станаха много близки.


 Сега, вече завършила една бакалавърска степен и една магистратура, и с желание за още едно висше (че и за собствена малка книжарница),  ориентирът ми към книгите и литературата изобщо е достигнал толкова високи точки, че блогът все пак може да остане със същото си име и съвсем мимолетна добавка в описанието си, защото то отговаря на всяка една черта от това, което би съдържал животът. А именно - литература, най-вече литература, каквато и да е, книги, автори, издания, учебници дори, но заедно с тях и изкуството, и всичко, което може да бъде описано, пренаписано или обяснено с думи, изразено със стил от букви, с изречения, с някаква частица текст...

То ще бъде тук. 
                                                                                 Един малък мой свят.
                                                                                                      Книжен свят... 

My_Life: Книжен блог (My_Life: Book's Blog)

 

 

Коментари

translate

Архив на блога

Показване на още