BOPS - "Лято от мечти" (книжна кутия за август)

Книжната кутия BOPS за месец август, носеща така приятната тема "Лято от мечти" вече е тук и нямах търпение да направя нещо по-различно този път и то специално за Алекс и Райс от "Четат ли двама", които направиха възможно и за българските читатели получаването на книжни кутии всеки месец.

Макар и да не писах ревю за предишната, първа, кутия - получих я с известно закъснение, за тази кутия подготвих едно специално видео. 

Това ще е първото и последното такова, което правя, така че не съм наблягала нито на преработка, нито на кой знае колко внимателно заснемане...На който не му се чете - да гледа и слуша, на който не му се гледа и слуша - да чете ;)



Още с отварянето на  BOPS едно конкретно нещо ми привлече вниманието (не, не беше книгата, миг по-късно я видях и се шашнах).


Беше един свитък, захванат с оранжева връвчица, но не каква да е връвчица, а една очарователна лятна гривна, носеща надписа Summer Book Club и като любител на всякакви бижута и дрънкулки много й се зарадвах...

А самия свитък се оказа също нещо прекрасно. Този чудесен плакат на морска тематика (I am like the Sea. Free & Wild). 


Свободно и диво, досущ като морето БОПС набира сили и радостта става още по-голяма със следващата книжна глезотийка. А именно една текстилна торбичка, от онези, които най-много обичам и като човек, който все носи книги със себе си - не само на почивка (или все се прибирам с доста книги от разни книжни събития) имам огромна нужда именно от такава торбичка с прекрасна щампа на русалка и цитат, който сякаш загатва каква ще бъде самата книга.


Преди обаче да спомена именно книгата, ще вмъкна, че тези чудесни книгоразделители, които придружават книгите в BOPS са невероятни, особено за колекционерите и носят темата на дадената кутия за месеца.


Лятото от мечти може и да е почти привършило за някои (визирам себе си), но това не означава, че с книгата, която се крие в кутията за август няма да се прекарат едни прекрасни последни летни дни...пък и есенни.

Изключително се изненадах от избора на "Четат ли двама" за този брой на книжната им кутия. Все пак има толкова много книги за лятото, от които можеше да се избира, но те са се спряли конкретно на тази, която страшно много исках да имам и все едно ми се изпълни една лятна книжна мечта. Макар и да не съм почитател на любовните истории, всъщност нямам търпение да прочета тези 12 разказа, които съдържа "Летни дни и летни нощи" - един истински летен, слънчев удар!


Благодаря на "Четат ли двама" за това, че правят възможно получаването на книжни кутии и сред българските читатели!
BOPS за месец амгуст е прекрасен!



Коментари

translate

Популярни публикации от този блог

За Любовта... / есе /

Якудза - Японската мафия

Цитати от...Цитати за... (Васил Левски)