Разказващи за книгите...

Аз съм четящ човек. Не много, не кой знае колко много поне, но съм си чисто и просто книжновманиачена, та...все пак си мисля, че е достатъчно и затова, всеки път когато прочета нещо искам да го споделя с някого. Но не всеки път си намирам на кого да разкажа впечатленията си от дадена книга или да се оплача от някой автор, даже да изкоментирам колко красива може да бъде една корица, пък била тя и съвсем едноцветна. 
Затова...
Разказвам за книгите! Авторите! Издателствата! 
И всичко от литуратурата!


За книгите от блогъра
Всички коментари и ревюта
*** ^страницата^ ***
Текстът надолу е предназначен за тези, които просто са...любопитни. ;)

–––––––––––––
Следващите няколко страници, носещи странни имена, всъщност са част от един РП форум, в който тези четири имена бяха литературни герои от мои  разкази (в самите страници също има споделени разкази за тях). Всеки - с индивидуален профил във форума. И тъй като съм писала мнения за книги от тяхно име, тоест самите те говорят за своето мнение според измисления си характер, сметнах за ненужно да пренаписвам ревютата наново. Затова само копирах това, което съм писала от името на литературните си герои от форума. 
И за да е по-интересно, героите говорят за "Създателката" ;) 
Ттези герои са ми до толкова близки, че мога и пиеса да играя от тяхно име, така че никак не би било трудно и да разказвам за книги чрез тях. Авторът обича своите творения.
И в допълнение - всички теми, които попадат в посочените по-долу страници ги има споделени и в посочената горе страница с ревютата.

И предупреждавам - това си е чисто и просто професионално отклонение с единствената насока - разнообразяване на блога.

Да си поговорим
Заедно със...


 *** ^страницата^ ***
Сахара Утахи'ме         
 *** ^страницата^ *** 

*** ^страницата^ ***
*** ^страницата^ ***
 А постепенно не е изключение или невъзможно да се появят и още имена, които да "говорят" за литературата или любимите ми изкуства през своята гледна точка.

//Май обичам да коментирам нещо от името на измислено лице...//


Коментари

translate

Популярни публикации от този блог

Пришълецът от Палеогена в Пернк {BlogMas - Ден 11}

Акашовите записи - форум мнения

Якудза - Японската мафия