Creator


                         Просто Creator. 
             Създател на този малък блог, който от самото си начало носи името My_Life и макар през годините темата на публикуване в него да се  е променяла многократно, да са преобладавали различни вълни на интереси и с всяка нова идея да е идвал и нов стил на самия блог, то днес мисля, че вече е това, което винаги е трябвало да бъде...

             Казвам се Екатерина (с инициали Е.Е.С), но всеки има право да избере и кратка версия на името ми или да използва това, което аз ползвам от известно време като никнейм и официално наименование - Катри Меи Лайдет (Katri Mei Lightdeth), известно на мнозина от онлайн пространството. 
Но това не е от значение, а блогът, блогът. (!)

             Създадох My_Life за да пиша за своите интереси и хоби, които всъщност започнаха да се зараждат със страстта ми да пиша. А пиша почти всичко - разкази, критика, анализи, резюмета, антонации, уводи, да разисквам философски теми...става ясно предполагам - беше нещо като онлайн дневник. 
Обаче тогава, именно тогава, когато се зароди идеята ми и когато за първи път стъпих в средите на блог пространството, а именно около 2006 и 2007 година, пишех единствено в един специален вид форуми, известни все още в масовите среди като Форумни РП игри, в които пиша и до ден-днешен, разбира се, но това си ми е останала някаква...детска страст, влечение, хоби и разнообразие, за когато имам време. И муза.

             Постепенно обаче, записвайки филология  и отдавайки се на книгите, започнах наистина да пиша всичко...и да чета всичко. 

Всичко!
 И много произведения от различни автори ми станаха много близки.


 Сега, вече завършила една бакалавърска степен и една магистратура, и с желание за още едно висше (че и за собствена малка книжарница), занимаваща се професионално с начална педагогика ориентирът ми към книгите, литературата и изкуството е достигнал толкова високи точки, че блогът все пак може да остане със същото си име и съвсем мимолетна добавка в описанието си, защото то отговаря на всяка една черта от това, което би съдържал животът ми, интересите и хобитата ми. А именно литература и нейната красота - книги, автори, издания, учебници дори; но заедно с тях и изкуството - изкуството да творя върху хартия (независимо дали с думи, цели страници от текстове или с четки и бои), изкуството да творя със снимки и видеоклипове, изкуството да творя с грим и козметика, изкуството да творя с въображението си, да сътворявам всеки един миг от живота си с приятели и впускайки се в приключенията, които предлага света  и всичко, което може да бъде описано, пренаписано или обяснено с думи, изразено със стил от букви и картини, с изречения, с някаква частица текст върху листове или пък в цели книги, със снимка, с кадър, с музика, с цвят, със стрък красота, със спомен...  
То ще бъде тук. 

В този мой скъп и малък свят. 
        Моят прекрасен свят. 
My_Life

 

Коментари

translate

Популярни публикации от този блог

За Любовта... / есе /

Якудза - Японската мафия

Цитати от...Цитати за... (Васил Левски)