My_Life на 10 годинки! Giveaway!

Дойде време да обявя планувания от доста време Giveaway - раздаването на подаръци, за което споменах преди седмица. Та! Благодаря първо за позволението на Четат ли двама - създателите на първата българска абонаментна книжна кутия BOPS, - да организирам тази изненада под формата на кутия с подаръци - на книжна тематика, естествено. 

Книгата, на която се спрях и която ще обявя умишлено е "Дървото на лъжите" от Франсис Хардинг (Ик Сиела), но освен тази книга в кутията, която съм планувала ще има и още пет...или пък повече книжни артикули. Тук ще спомена, че тези, които следят профила ми в инстаграм вероятно са наясно, че се занимавам и с изкуство (приложно и разнообразно), което означава, че всичките артикули в кутията ще бъдат лично изработени от мен. 

Би ми се искало да организирам giveaway-а по-мащабно, но уви, победителят ще бъде само един.

                      Условията за участие в тази "игра" са прости:
- Харесайте страницата на My_Life: Книжен блог (ако все още не сте).
- Споделете тази публикация (публично) във Facebook.
- Отбележете в коментар под тази публикация участието си :)
- И като допълнение, но ако желаете, тъй като ще се радвам да прочета повече такива ваши коментари - напишете под снимката с какво в своя живот свързвате книгите?

Играта ще продължи точно един месец, ще изтегля печелившия на 29.06, така че кутията да бъде доставена преди 02.07 (когато всъщност блогът навършва десет години).


Успех на всички участници!

Коментари

translate

Популярни публикации от този блог

За Любовта... / есе /

Якудза - Японската мафия

Цитати от...Цитати за... (Васил Левски)