Хоро от гарвани

Обаче не е ревю, а публикация, отиваща директно на страницата на Търси се книгата. Така, както до преди няколко месеца усърдно издирвах "Как да си дресираш дракон", сега "Хоро от гарвани" на Бранимир Събев попада под същото такова издирване. И да, ще си каже човек, че сборникът с разказите го има онлайн. Чела съм го, харесвам го, но го искам на книжен носител, само че...никъде го няма. А преди около седмица (плюс-минус няколко дни) се навършиха шест години от издаването на книжката. Обаче, уви, никъде, никъде я няма на хартия. Та...издирва се! ;)

И ако си я намеря, вече ще мога да поставя и трите отделни книги на Бранимир събев една до друга на рафта...

Коментари

  1. Здравей,
    ако все още търсиш книгата и пазаруването по интернет не е проблем за теб, мисля че едниственото място където все още се намира е това:

    http://www.book.store.bg/p28350/horo-ot-garvani-branimir-sybev.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Всъщност най-често купувам книги от интернет, само че преди време, когато я потърсих в същия сайт, не разполагаха с нея. Трябва да проверя с поръчката пак обаче.
      И отново благодаря :)

      Изтриване
  2. По принцип след като Пингвините фалираха ме завлякоха с бройки от Хорото. После Пингвините се разцепиха на Букпойнт и Приятели. Реално погледнато, при тях би трябвало да има останали бройки - Хорото е налична на сайта им и един от тези двата линка поне би трябвало да има налична бройка:

    http://www.noviteknigi.com/?cid=3&pid=35041

    http://www.bookpoint.bg/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8/%D0%A5%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8-35041.htm

    От сторе.бг 2-3 приятели бяха поръчвали и въпреки че пише "налична", не им я доставиха.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

translate

Популярни публикации от този блог

За Любовта... / есе /

Вазов го е казал - "Опълченците на Шипка" - 1877

Якудза - Японската мафия