Премиера на Ангели и Скелети в един столичен кът - "Ангелите нямат криле" и "Градът на скелетите"

Ноември е месецът на премиерите, така ми се струва, защото това е поредната такава, на която присъствам този месец и то на двама български автори - моят приятел и един от любимите ми майстори на перото, - Валентин Попов-Вотан с неговата четвърта книга, на която съвсем скоро писах и предревя, в компанията на една чаровна изгряваща  писателка - Анна Гюрова с нейната дебютна книга под короната на Издателство "Гаяна".

Премиерата на двете книги се състоя на 16 ноември в Bar Road 66 от 19 часа, в компанията на много блогъри, хорър, фентъзи и фантастика писатели от Клуб Lazarus и гости, любители на жанровете на авторите.


Имах удоволствието на място да чуя един от разказите на Анна Гюрова,  прочетен от Алескандър Цонков-Лостов и силните думи на Делян Маринов, което ме и убеди, че тя е един от онези необикновени писатели, а пък за Вал няма какво повече да кажа, прочетете ревюто ми за "Ангелите нямат криле".

Сюбитието беше чудесно, в една комфортна и приятелска атмосфера, имаше смях, имаше разговори за книги - издадени и такива, които тепърва ще се издават, така че "Гаяна" и Lazarus не бива да се изпускат от внимание!


Благодаря за снимките на Милен Колев! 


И Кики от A Court of Books and Magic пристигна от Пловдив ^_^

Коментари

translate

Архив на блога

Показване на още