Aniventure 2009

ЦИТИРАНО:
Анивенчър е единствения голям годишен фестивал за аниме, манга и японска култура в България!!

В началото той се провеждаше в по-тесен, форумен кръг, но от миналата година решихме, че искаме да се веселим всички заедно! През 2008 Анивенчър се проведе в центъра на София и всеки, дори случайно минал от там можеше да ни посети! Имахме над 700 гости от цялата страна-все големи фенове, амв мейкъри, косплейъри, художници, геймъри.. и вдигнахме гюрултия до небесата..който е бил там си спомня ;)

Тази година смятаме да сме още по-интересни, мащабни, забавни и шумни! Събитието отново ще се проведе в центъра на София, въпреки, че все още не можем да посочим конкретното място и дата. Засега обявените дати са 1 и 2 Август в конгресната зала на Хотел Родина ( до Руски паметник )
Тази година обаче ще имаме нужда от 2 пъти повече подкрепа и не се учудвайте, ако скоро обявим, че издирваме доброволци!

Започвайте да рисувате, да правите амв-та, оригамита, лекции, защото имаме много награди за всички участници ;) Иначе за посетителите обещаваме много нови забавления и изненади. Томболи, игри групови задачки, уъркшопове и много други.

В рамките на фестивала са запланувани следните събития:

* Изложба
* Алея на художниците
* Конкурс за художници
* Лекции-презентации
* Уъркшоп (Workshop)
Уъркшоп Оригами
Уъркшоп Рисуване на манга
Уъркшоп ГО
Уъркшоп Картички от пресована хартия
* Гейм турнир
Представяне на видео игри
Шоу Мачове
* AMV (Anime Music Video) конкурс & АМV прожекции
* Cosplay конкурс и шоу
* Щандове
* Игри с публиката


взето от http://forum.manga.bg/index.php

Коментари

translate