Учебно лято? О.о

Аз пак ще взема да си излея душичката...
Не, че някой го чете, но и става по- добре като го напиша...
Мъката продължава и имам чувството, че няма да спре. Годината свърши, всъщност за тези като мен свършва днес, но за мен лично свърши още миналата сряда. Вече съм оформена по всичките 16 предмета, съответно само две от оценките са петици, всичко друго... както и да е, няма да се хваля много, защото след малко почвам да се оплаквам...
Та, да... да се оплача... годината за мен и още няколко човека, не, поправка- класа, още не е свършила. Защо? Защото от утре ни пращат на София, на стаж в едно от заведенията Хепи... и какво ще да правим там, ще вършим мръсната работа на другите работници. Сега не ми се изброява какво точно, защото ми се гади като си помисля само какво може да представлява черната работа на тийнейджъри в кухнята на подобно заведение... Дам, отиваме в Хепито, ще работим там две седмици, защото от този стаж ни зависи 17- тата оценка за тази учебна година и без нея оставаме на поправителен!
Боже! Имам 14 отлични и 2 петици, а от някакви си две седмици ми зависи всичко... е, писна ми вече... тия учители не са с всичкия си, някои си имат и други задължения за това лято, а те какво?! Какво?! Отнемат ни половин месец... гадове проклети, айде сега да не псувам, че това отива в официалното нет- пространство и не е много хубаво, пък и съм момиче... но пак ще го кажа:
Боже Милостиви, как може тези да са такива Кретени?!

Коментари

translate

Популярни публикации от този блог

За Любовта... / есе /

Възрожденска литература

Философия на композицията